ΠΑΟΚ

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Αθανασιάδης

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επανήλθε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ (την Πέμπτη είχε μείνει προληπτικά στο γυμναστήριο), ενώ ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ απουσίαζε λόγω της επιστροφής του στη Βουλγαρία.

Ο 34χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει το Σάββατο (5/9) για να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (4/9) ο Ιγκόρ Τούντορ εστίασε στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάους προπονήθηκε κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο με στόχο το γρήγορο transition game με τους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορούν τη μπάλα με τη μία υπό το καθεστώς πίεσης, ασκήσεις για τελείωμα των φάσεων με ομάδες 3 εναντίον 3. Στο τέλος, οι παίκτες μοιράστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Το Σάββατο (5/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Μπερμπάτοφ έφερε... διαρκείας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας όπου ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τον Μπερμπάτοφ, η ΠΑΕ διέθεσε 150 εισιτήρια διαρκείας, με τους φιλάθλους της ομάδας να δείχνουν έμπρακτα πως... "ζεστάθηκαν" με την σπουδαία μεταγραφή, σπεύδοντας να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής έφτασε τις 7.700.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ δεν θα βγάλει πακέτα εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς τα ματς των ομίλων του Europa League περιλαμβάνονται κανονικά στα διαρκείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ