ΠΑΟΚ

Επαφές ΠΑΟΚ με Τσιρίλο για να βρεθεί λύση με Κωνσταντινίδη

Επαφές ΠΑΟΚ με Τσιρίλο για να βρεθεί λύση με Κωνσταντινίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ατζέντης του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Μπρούνο Τσιρίλο αρχίζει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ομάδες του εξωτερικού προκειμένου να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, η σχέση ΠΑΟΚ-Κωνσταντινίδη έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Ο 23χρονος μπακ από χθες (22/9), μετά το τετ-α-τετ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, ωστόσο, από τώρα υπάρχει κινητικότητα προκειμένου να βρεθεί η επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Ο ατζέντης του παίκτη, Μπρούνο Τσιρίλο αναλαμβάνει δράση και τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να καταλήξουν μαζί στη "φόρμουλα" που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ο 23χρονος μπακ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 με τον Δικέφαλο και το βασικό ερώτημα είναι ποια ανταλλάγματα θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ για να συναινέσει στην μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι ο Ιταλός ατζέντης (και βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ) έχει ήδη αρχίσει επαφές με ομάδες του εξωτερικού που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κωνσταντινίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ