ΠΑΟΚ

Εντατικές επαφές ΠΑΟΚ για Χατσερίντι!

Ukraine's Yevhen Khacheridi, right, vies with Macedonia's Blaze Ilijoski, during their Group C, Euro 2016 qualifying soccer match, at the Philip II stadium, in Skopje, Macedonia, Friday, Oct. 9, 2015. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Ukraine's Yevhen Khacheridi, right, vies with Macedonia's Blaze Ilijoski, during their Group C, Euro 2016 qualifying soccer match, at the Philip II stadium, in Skopje, Macedonia, Friday, Oct. 9, 2015. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Ο ΠΑΟΚ εξαντλεί κάθε πιθανότητα να αποκτήσει τον Χατσερίντι. Οι επαφές με τον ποντιακής καταγωγής αμυντικό και τον ατζέντη του Ιβάν Πιροζένκο και ο ρόλος του έτερου Ουκρανού ατζέντη, Βαντίμ Σαμπλί.

Από την ώρα που δυσκόλεψε η υπόθεση Μολέντο ο ΠΑΟΚ άρχισε να ψάχνει εντατικά την περίπτωση του Εβγεν Χατσερίντι. Ο 31χρονος-ποντιακής καταγωγής-διεθνής Ουκρανός αμυντικός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ΠΑΟΚ, η περίπτωσή του όμως είναι αρκετά δύσκολη.

Αναλυτικότερα:

- Ο Χατσερίντι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Ντιναμό Κιέβου. Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 2,5 εκατ.ευρώ και η ουκρανική ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης με τα μισά χρήματα, προκαλώντας την δυσφορία του ύψους 1.98μ. αμυντικού που άρχισε να ψάχνει καλύτερες προσφορές (ενδιαφέρονται και τουρκικές ομάδες.

-Με την πλευρά Σαββίδη έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας εδώ και χρόνια και, όπως ήταν φυσιολογικό, η εξέλιξη στην σχέση του με την Ντιναμό Κιέβου, έκανε το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να ψαχτεί πιο εντατικά.

-Από τον ΠΑΟΚ απαιτεί ένα συμβόλαιο άνω του 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό αποτελεί το ένα μεγάλο εμπόδιο. Το δεύτερο είναι οι απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου που δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει για… ψίχουλα να φύγει, παρότι έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

-Η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, Ιβάν Πιροζένκο, κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος στοSport24.gr, τονίζοντας ότι όλα είναι ανοιχτά.

-Στην προσπάθεια να βρει την καλύτερη δυνατή φόρμουλα να αποκτήσει τον παίκτη ο ΠΑΟΚ, έχει ενεργοποιήσει και τον ατζέντη Βαντίμ Σαμπλί, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω της μεταγραφής Αζεβέδο (έχει μόνιμη συνεργασία με την Σαχτάρ και εμπλέκεται σχεδόν σε κάθε περίπτωση μετακίνησης από και προς την ομάδα του Ντόνετσκ).

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά την υπόθεση Χατσερίντι καθώς θέλει να τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά άμεσα έτσι ώστε να κλείσει η υπόθεση του στόπερ.

AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ