ΠΑΟΚ

Εντατικά στην ψυχολογία με βοήθεια από... Μπακάκη

Εντατικά στην ψυχολογία με βοήθεια από... Μπακάκη
EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε προσήλωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ απ' όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ και όλοι έχουν εστιάσει στην ψυχολογία.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ιβάν Σαββίδης δείπνησε με τον Μίχελ, τον Λουτσέσκου και τους αρχηγούς της ομάδας και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Εσείς να έχετε μόνο στην ΑΕΚ το μυαλό σας και μην επηρεάζεστε με όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου".

Στα λόγια είναι σαφώς πιο εύκολο απ' ότι στην πράξη, όταν κανείς σκεφτεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους ότι μπορεί να αντιμετώπιζαν την ΑΕΚ από το +4 και τώρα έχουν το -5 να κρέμεται ως απειλή από πάνω τους, παραμονή του "τελικού" της Κυριακής.

Για να φτάσουν οι παίκτες του Δικεφάλου στο μάξιμουμ της αυτοπεποίθησής τους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν όλα τα "όπλα" τους: το απόλυτο νικών στην Τούμπα, τις τεράστιες παραστάσεις από υψηλό επίπεδο που έχουν αρκετοί παίκτες του, την αδικία που νιώθουν μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ

Ο Ρουμάνος κόουτς, πάντως, βρήκε έναν απρόσμενο " σύμμαχο" στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπακάκη. Ο Έλληνας μπακ, με τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ( "πάμε να κερδίσουμε στην Τούμπα και τέλος. Είμαστε καλύτεροι, το δείξαμε στην έδρα μας θα το δείξουμε και εκεί"), έχει πωρώσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού τα όσα είπε, συζητήθηκαν στα αποδυτήρια.

Όλοι μιλάνε για απαντήσεις την Κυριακή εντός γηπέδου, ωστόσο κι οι δηλώσεις των επόμενων ημερών αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ