ΠΑΟΚ

Ενστάσεις από τους οργανωμένους για Κάκο στον ΠΑΟΚ

Ενστάσεις από τους οργανωμένους για Κάκο στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ έχουν μεταφέρει τις αντιρρήσεις τους για την επικείμενη πρόσληψη του Τάσου Κάκου στην ΠΑΕ και ζήτησαν συνάντηση με τον Σαββίδη.

Το θέμα Κάκου απασχολεί τους πάντες στον ΠΑΟΚ και πριν λίγη ώρα οι εκπρόσωποι των οργανωμένων, μέσω της εκπομπής τους στον "Ρ/Σ Libero 107,4" ανέλυσαν τη θέση τους για την επικείμενη συνεργασία του βετεράνου ρέφερι με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εξέφρασαν τις σοβαρές αντιρρήσεις τους, τονίζοντας ότι η παρουσία του Κάκου θα δημιουργήσει διχασμό και αποκάλυψαν πώς έχουν μεταφέρει τη θέση τους στην ΠΑΕ, ζητώντας παράλληλα ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη για να εκθέσουν τα επιχειρήματά τους.

Ωστόσο, αναγνώρισαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που χρηματοδοτεί την προσπάθεια και στο τέλος παίρνει τις αποφάσεις. "Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε άβουλα όντα, καταθέτουμε τις απόψεις μας και από 'κει και πέρα άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν"σημείωσαν, αναφέροντας, μάλιστα, κι άλλες περιπτώσεις στελεχών για τα οποία έχουν εκφράσει αντιρρήσεις όμως βρίσκονται εντός ΠΑΕ (για παράδειγμα ο επικεφαλής για θέματα ασφάλειας, Ηλίας Γεροντίδης).

Η πρόταση Άρνεσεν-Αγγελίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη θέση του τιμ μάνατζερ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Φρανκ Άρνεσεν, είχαν προτείνει στέλεχος από τη Γερμανία που γνωρίζει ελληνικά, αλλά η ιδέα δεν άρεσε στον Σαββίδη που ήθελε γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και τελικά κατέληξε στον Κάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ