ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Το είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Ενρίκε ο οποίος με το γκολ που πέτυχε από θέση οφσάιντ έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ δήλωσε μετά το τέλος του τελικού πως είχε ονειρευτεί αυτό το γκολ και το είχε πει στους συμπαίκτες του.

Ο Πέδρο Ενρίκε ήταν ο σκόρερ του "χρυσού" όπως αποδείχτηκε γκολ του ΠΑΟΚ. Ένα γκολ που προήλθε από θέση οφσάιντ και ένα γκολ το οποίο όπως δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος το είχε ονειρευτεί πριν την έναρξη του τελικού.

Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε για το γκολ αλλά και το γεγονός ότι ήταν οφσάιντ λέγοντας στην κάμερα της "Cosmote TV":

"Το είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ. Όταν η μπάλα μπήκε στα δίχτυα δεν κοίταξα τον ρέφερι γιατί το είχα ονειρευτεί, δεν είδα αν ήμουν οφσάιντ η όχι, δεν είδα το τέρμα, δεν είδα τίποτα. Είναι κάτι που είχα ονειρευτεί και το είχα πει στους συμπαίκτες μου. Η Θεσσαλονίκη το άξιζε αυτό γιατί είχε πολλά χρόνια να πάρει έναν τίτλο".

Τι σου ζήτησε ο Ίβιτς πριν μπεις στο παιχνίδι;
"Να είμαι συγκεντρωμένος γιατί το παιχνίδι ήταν ακόμα "ανοιχτό", είχε αρκετό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έπαιξε περισσότερο ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ