ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με στελέχη συζητούν στον ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με στελέχη συζητούν στον ΠΑΟΚ
Παπαδημητρίου, Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από όσα έγιναν στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανοίξει τη συζήτηση για να διευρύνει τον κύκλο στελεχών στην ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, για το οποίο το όνομα του Γιάννη Παπαδημητρίου αποτελεί λογική επιλογή.

Οι καταγγελίες (και οι δικαστικές μάχες) για τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος της αντίδρασης του ΠΑΟΚ μετά τα δύο πολυσυζητημένα ντέρμπι.

Υπάρχει και η άλλη που δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο, είναι πάρα πολύ σημαντική και θα επηρεάσει τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής. Αφορά στην καταγραφή των οργανωτικών αδυναμιών και την ανάγκη για ενίσχυση με στελέχη που θα μπορέσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του συζητούν για την προσθήκη ανθρώπων με εξειδικευμένη γνώση και όρεξη για δουλειά και αυτό δεν αφορά μόνο το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά όλους τους τομείς.Κάπως έτσι ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Γιάννη Παπαδημητρίου που είχε ακουστεί και στην αρχή της σεζόν, ως μία προσθήκη ενός πεπειραμένου ανθρώπου στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο συνεργάστηκε άριστα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης μοιάζει μία λογική επιλογή με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ωστόσο, δεν είναι το μόνο όνομα που εξετάζεται και φυσικά η κουβέντα δεν αφορά αποκλειστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει διαπιστώσει ότι η δουλειά σε πολλούς τομείς πέφτει υπερβολικά σε λίγους ανθρώπους γι' αυτό και έχει ανοίξει την συζήτηση περί προσθήκης στελεχών.

Οριστικά συμπεράσματα θα βγουν με το τέλος της σεζόν, είναι όμως δεδομένο ότι για κάποιους ανθρώπους (και μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ-και όχι απαραίτητα πρώην αθλητές ή παράγοντες) η συζήτηση έχει ήδη μπει σε προχωρημένο στάδιο.Οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ