ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με Παντελή Κωνσταντινίδη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με Παντελή Κωνσταντινίδη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ για να αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου λειτουργίας αγωνιστικού τμήματος του "Δικεφάλου".

Απόφαση για προσθήκη στελέχους στο αγωνιστικό τμήμα προέκυψε μετά τις επαφές που έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από χθες. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου λειτουργίας αγωνιστικού τμήματος από τη Δευτέρα".

Όπως διευκρινίστηκε, ο Λούμπος Μίχελ είναι ο προϊστάμενος αθλητικός διευθυντής, ενώ ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος παραμένει ως γενικός αρχηγός.Ο σβούρας προστίθεται ως ένα άτομο με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ουσιαστικά, ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του ομολογούν ότι υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας στα αποδυτήρια που θα επιδιώξουν να το λύσουν, τοποθετώντας τον Κωνσταντινίδη ανάμεσα σε Μίχελ και Πουρλιοτόπουλο.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ παλιότερο και είχε παρόμοιο ρόλο με το σημερινό για λίγο και στην αρχή της περσινής περιόδου, όταν και αποχώρησε για να αναλάβει θέση βοηθού προπονητή στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, στο πλευρό του Λάσλο Μπόλονι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ