ΠΑΟΚ

Ενεργοποιείται ο Μαλεζάς ενόψει Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έβαλε τον Ιβιτς και τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο κλίμα του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ενεργοποιείται ο Μαλεζάς μετά την απώλεια του Βαρέλα που χειρουργείται το πρωί της Τρίτης (16/5).

Δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνουν πολύ στο ματς με την ΑΕΚ ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του. Σαφώς η ήττα από την Ένωση ήταν... πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ "διότι σε 90 λεπτά ακύρωσε το πλεονέκτημα που χτίστηκε σε μια σεζόν", όπως αναφέρει και η ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για την προπόνηση, όμως το ζητούμενο είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής.

Όλοι πλέον βλέπουν το ματς με τον Παναθηναϊκο στη Λεωφόρο ως ευκαιρία να καλυφθεί η απώλεια της Τούμπας και ο Ίβιτς προσπάθησε χθες να δουλέψει πάνω στην ψυχολογία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ, άλλωστε, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Στέλιος Μαλεζάς θα ενεργοποιηθεί περισσότερο μετά το πρόβλημα του Βαρέλα που το πρωί της Τρίτης (16.05) θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς. Αύριο, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ