ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα με ελληνικό χρώμα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βάλει βασικούς τους Σαμπράνο, Μαουρίσιο, θα δώσει όμως ευκαιρίες και σε Δεληγιαννίδη, Λημνιό και Κουλούρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπόλιασε βασικούς, ρεζέρβες και πιτσιρικάδες στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, επιφυλάσσοντας και μια έκπληξη (με βάση όσα προέκυπταν από το ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες) που είναι ο αποκλεισμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Με παρόμοια λογική, ο Ρουμάνος τεχνικός σχεδιάζει και την ενδεκάδα για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου.

Θα κρατήσει στο αρχικό σχήμα βασικούς (στα πρώτα επίσημα ματς) όπως ο Ρέι , ο Μάτος και ο Πέλκας (έχει παίξει αρκετά στα επίσημα ματς, αν και όχι σε όλα βασικός) και θα δώσει την ευκαιρία σε αναπληρωματικούς και πιτσιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να του δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν.

Έτσι, η άμυνα μπροστά από τον Ρέι, από τα δεξιά, θα αποτελείται από τους Μάτος, Μαλεζά, Σαμπράνο και Δεληγιαννίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή οι σίγουροι είναι οι Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ και μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Κάνιας και Τσίμιροτ (υπάρχει ακόμη ο Σάχοβ). Ο Ελ Καντουρί, πιθανόν, θα αρχίσει από τον πάγκο στο ματς, όπως και ο Βιεϊρίνια που θα παίξει στην πορεία του ματς, προκειμένου να είναι έτοιμος για ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή.

Ο Πέλκας και ο Λημνιός θα βρίσκονται στα δύο άκρα και ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης συμπληρώνοντας το 4-2-3-1 και αφήνοντάς στον πάγκο τον Πρίγιοβιτς. Εκτός του Σέρβου φορ και των Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί, στον πάγκο θα βρίσκονται και οι Σιαμπάνης, Κρέσπο, Σάχοβ και Τσίμιροτ (ή Κάνιας).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ