ΠΑΟΚ

Ένας χρόνος Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σαν σήμερα, 11 Αυγούστου του 2017, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας μέσα σ' αυτό το διάστημα πολλά και ξεχωριστά επιτεύγματα.

Στις 11 Αυγούστου 2017 ο ΠΑΟΚ με μια ανακοίνωση 109 λέξεων κοινοποίησε την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία, την απομάκρυνση του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κλείνει σήμερα έναν χρόνο στον πάγκο του Δικέφαλου έχοντας κερδίσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και την αποδοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν να τον αποδεχθούν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το Λουτσέσκου στον πάγκο της κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας, έχασε το πρωτάθλημα στο πολυσυζητημένο ματς εναντίον της ΑΕΚ και έχει κερδίσει τους 26 στους τελευταίους 27 αγώνες που έδωσε. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα σερί δέκα νικών από τις οποίες οι τρεις τελευταίες είναι οι πρώτες που πετυχαίνει σε προκριματικά του Champions League και διεκδικεί την είσοδο του για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνολικά ο 49χρονος τεχνικός έχει κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ σε 43 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη (σ.σ: δεν υπολογίζονται τα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα που κρίθηκαν στα χαρτιά) και από αυτούς έχει κερδίσει τους 35 έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες. Στα παιχνίδια αυτά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει σκοράρει 98 και έχει δεχθεί 25 γκολ.

Το πιο σημαντικό ωστόσο με το Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι έχει καταφέρει να βελτιώσει του ποδοσφαιριστές που βρήκε στον ΠΑΟΚ και να πάρει από αυτούς το 100% είτε είναι βασικοί, είτε προέρχονται από τον πάγκο.

Τα μέλη της οικογένειας Σαββίδη πίνουν νερό στο όνομα του και το "Μετανοείτε άπιστοι" με την εικόνα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram λίγες ώρες μετά την νίκη επί της Σπαρτάκ είναι αν μην τι άλλο χαρακτηριστικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ