ΠΑΟΚ

Ενας σπεσιαλίστας για τον Μαουρίσιο!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο πιστεύει ότι θα παίξει πιο γρήγορα απ' ότι εκτιμά το ιατρικό τιμ και θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη συμπατριώτη του, ειδικό στις αποθεραπείες.

Η απώλεια του Ζοσέ Μαουρίσιο για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και δεν αποτυπώνεται στις μέχρι τώρα στατιστικές επιδόσεις του. Ο 29χρονος μέσος μετρά 7 παιχνίδια (συνολικά 526 λεπτά συμμετοχής), έχει 2 γκολ, 1 ασίστ και 10 κλεψίματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο η αίσθηση που έχει δημιουργήσει στα τελευταία παιχνίδια είναι ότι τώρα είναι που άρχιζε να ανεβάζει στροφές και να δείχνει το πραγματικό πρόσωπό του.

"Είναι ο παίκτης που δίνει σιγουριά και ισορροπία στην ομάδα", έχει εκμυστηρευτεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους συνεργάτες του και ήδη έχει αρχίσει να προβληματίζεται για το πώς θα καλύψει το διάστημα της απουσίας του.

Οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, όμως, ο ίδιος ο παίκτης πιστεύει ότι θα παίξει νωρίτερα και το λέει στο περιβάλλον του.

"Δεν αισθάνομαι τόσο άσχημα όσο φαίνεται από το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας", τονίζει χαρακτηριστικά και ετοιμάζεται να πάει σε αποθεραπεία εξπρές.

Ήδη έχει μιλήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για έναν συμπατριώτη του σπεσιαλίστα στις αποθεραπείες, που έχει αναλάβει με επιτυχία αρκετές περιπώσεις αθλητών παγκοσμίως και έχει εξαιρετικό όνομα στην Βραζιλία.

Πρόκειται για τον Τζιλβάν Ολιβέιρα που φέτος δούλεψε στην Νότια Κορέα, στην Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς που πριν λίγες μέρες πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Το περιβάλλον του Μαουρίσιο εκτιμά ότι μπορεί να τον φέρει άμεσα στην Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ να πάει σε μία αποθεραπεία που θα μειώσει πολύ τους χρόνους επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Από χθες το βράδυ (31/10) άρχισαν οι επαφές και σήμερα (1/11) αναμένονται εξελίξεις.

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για τον αντι-Μαουρίσιο

Πάντως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Μαουρίσιο. Οι πιθανοί αντικαταστάτες του προκύπτουν μέσα από τρεις εναλλακτικές περιπτώσεις.Η πρώτη είναι η χρησιμοποίηση του Σάχοβ που περυσι ήταν το βασικό "οκτάρι" της ομάδας Εναλλακτική περίπτωση είναι η χρησιμοποίηση του Κάτσε και η μετάθεση του Τσίμιροτ στη θέση '8".

Τέλος, η τρίτη και πιο επιθετική εναλλακτική είναι να παίξει τον ρόλο του Μαουρίσιο ο Ελ Καντουρί και να πάρει ρόλο οργανωτή ο Μπίσεσβαρ.Φυσικά, για την τελική επιλογή θα παίζει ρόλο και ο εκάστοτε αντίπαλος και ειδικά για το ματς με την ΑΕΚ, φαίνεται ότι ο Σάχοβ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου.

"Σταθερά στον δρόμο του τίτλου"

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο, εξάλλου, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram δήλωσε πολύ χαρούμενος για δύο πρώτα γκολ στην νέα πρόκληση της καριέρας του, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τα "μπράβο" που του έδωσαν και συμπλήρωσε: "Σταθερά στον δρόμο του τίτλου".

Photo Credits: Eurokinissi

Muito feliz pelos primeiros gols no novo desafio, obrigado pelas bençãos meu Deus!!! Firme na busca pelo título!!!

A post shared by mauricio_silveira88 (@mauricio_silveira88) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ