ΠΑΟΚ

Έμαθε τις απαιτήσεις και... τρέχει ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ προχώρησε στο επόμενο βήμα της διαπραγμάτευσης για την έλευση νέου προπονητή στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με τους τέσσερις υποψήφιους διαδόχους του Ίβιτς και την ονοματολογία που αρχίζει από Λαμπαντία και φτάνει μέχρι τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και αποδεικνύουν ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκάθαρη στρατηγική στην προσπάθειά του να φέρει νέο προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά και μέχρι να κλείσει οριστικά το θέμα Ίβιτς είχε συντάξει (εν γνώσει του Σέρβου τεχνικού) μία λίστα 50 υποψηφίων από τους οποίους επέλεξε, μαζί με τον Ιβαν Σαββίδη, τους τέσσερις πιο ταιριαστούς στο πρότζεκτ του Δικεφάλου και ζήτησε να μάθει τις οικονομικές (και άλλες απαιτήσεις του).

Μόλις επιβεβαιωθηκε οριστικά το "όχι" του νεαρού κόουτς για συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα, ο Σλοβάκος έκανε το επόμενο βήμα.

Έχοντας πάρει στα χέρια του εγγράφως το τι ζητά κάθε ένας από τους υποψηφίους, καθόρισε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας τη σειρά με την οποία θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις στις οποίες έχει μπει από προχθές.

Ονόματα κυκλοφορούν πάρα πολλά (Λαμπαντία, Κόντρα, Πρεντόμ, Όσκαρ Γκαρσία, επίσης ο ΠΑΟΚ έχει συλλέξει πληροφορίες για Σάαφ), ορισμένα από αυτά έχουν βγει, πλέον, για διάφορους λόγους από τις αναζητήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Λούμπος Μίχελ έχει καταφέρει να μην γνωρίζει κανείς ποιο είναι οι τέσσερις της λίστας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένας μόνος υποψήφιος από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον οποίο το Sport24.gr είχε γράψει από τις 2 Ιουνίου.

Είτε θεωρείται ένας από τους τέσσερις, είτε εναλλακτική λύση στην παραπάνω λίστα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει να συζητιέται το όνομά του στα γραφεία της Τούμπας.

Η αλήθεια είναι ότι στον κόσμο του ΠΑΟΚ γεννήθηκαν προσδοκίες για μεγαλύτερο όνομα από το εξωτερικό και πως κατά καιρούς υπήρξαν διάφορες εντάσεις με τον πρώην κόουτς της Ξάνθης σε ματς του ΠΑΟΚ με την ακριτική ομάδα.

Από την άλλη, όμως, οι προπονητικές ικανότητές του είναι δεδομένες, όπως και η πολύ καλή γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το αν τελικά μπορεί το όνομά του να έρθει πρώτο στις επιλογές Σαββίδη-Μίχελ θα φανεί εντός των ημερών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ