ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο Περέιρα από τον ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
Φακούντο Περέιρα MOTIONTEAM

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί της Πέμπτης (6/7), που το έριξαν στο ύπνο.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Φακούντο Περέιρα, με το συμβόλαιο του Αργεντινού να λύνεται ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωσή του. Διά στόματος Λούμπος Μίχελ, ο Περέιρα δεν ταίριαζε στα πλάνα του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, κάτι που ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής μετέφερε και στον ίδιο τον παίκτη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λουίς Μπελβεντέρε, συζήτησε με την επικεφαλής των οικονομικών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μαρία Γκοντζάρεβα, όλα τα δεδομένα με στόχο της λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ανέφερε στους ασπρόμαυρους πως θα έπρεπε να του δώσει την ελευθέρας του, από τη στιγμή που είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος και δεν υπολογίζεται.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιβεβαίωσε την λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και πλέον, αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ

Οι πληροφορίες στα αυτιά των παικτών είχαν φτάσει από τις αρχές της εβδομάδας, αλλά περίμεναν την επιβεβαίωση το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ανακοινώνεται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Την Πέμπτη, η πρώτη υποχρέωση των ποδοσφαιριστών είχα οριστεί στις 2:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) για το μεσημεριανό. Μέχρι εκείνη την ώρα, οι παίκτες ήταν ελεύθεροι να κάνουν ό,τι ήθελαν.

Η πλειοψηφία αυτών δεν εμφανίστηκε στο πρωινό, καθώς… πεινούσαν για ύπνο. Οι πρώτοι παίκτες άρχισαν να εμφανίζονται στους χώρους του ξενοδοχείου μετά τις 10:00 το πρωί. Κάποιοι έκαναν μια βόλτα στο Χορστ, άλλοι έκλεισαν ραντεβού για αποθεραπεία, με τους φυσιοθεραπευτές να… χτυπούν υπερωρίες, και κάποιοι δεν κατέβηκαν από τα δωμάτιά τους, επιλέγοντας την χαλάρωση στους ιδιαίτερους χώρους.

Όσοι είχαν όρεξη για κουβέντα εξήγησαν πως “με τέτοιο ρυθμό προπονήσεων, απλά προσπαθείς να κάνεις ό,τι σε ξεκουράζει, δεν έχεις και πολλές δυνάμεις“ κάτι που εξηγούσε και την απουσία κόσμου στο πινγκ πονγκ και το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, εκεί που βρίσκονται οι παίκτες συνήθως στα λεπτά αναμονής για το μεσημεριανό ή το βραδινό φαγητό.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 7:00 (ώρα Ελλάδος).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ