ΠΑΟΚ

"Έλαμψε" ο Ροντρίγκες

"Έλαμψε" ο Ροντρίγκες
Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του και σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης στο σημείο που το χρειαζόταν ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εξαιρετικός καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές επελάσεις και διεισδύσεις στην περιοχή της Ένωσης, όντας απειλητικός για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα είχε και ένα πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση που απέκρουσε δύσκολα ο Μπαρόχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ με τις ωραίες ατομικές ενέργειές του από αριστερά, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου στο διάστημα που η ομάδα του αναζητούσε την ισοφάριση και έβγαζε νευρικότητα στο παιχνίδι της.

Στο 64΄ μάλιστα βρέθηκε εκεί που έπρεπε και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δύχτια, ισοφαρίζοντας και ανοίγοντας το δρόμο για την ανατροπή. Επίσης, και στο υπόλοιπο του αγώνα εξακολουθούσε να ταλαιπωρεί τη δεξιά πλευρά των φιλοξενούμενων βγάζοντας και κάποιες καλές σέντρες.

Αναμφίβολα ο Γκάρι Ροντρίγκες πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής. Το γεγονός πως αυτό ήρθε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς με τον 25χρονο Αφρικανό να ξεχωρίζει με την απόδοσή του, θα του δώσει σίγουρα ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας, όπως και το σημαντικό γκολ που σκόραρε. Κατά κοινή ομολογία ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι των "Δικεφάλων" και η εμφάνισή του μόνο χαμόγελα προκαλεί στον ίδιο όπως και στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ