ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: "Μίλησα με Ταχτσίδη πριν υπογράψω στον ΠΑΟΚ"

ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ MOTIONTEAM

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ότι μίλησε με Τιάμ και Ταχτσίδη πριν υπογράψει και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. (video, φωτογραφίες)

Θέλει να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόταν δύο χρόνια πριν. Μίλησε με Μάμ Τιάμ και Παναγιώτη Τατχσίδη που του είπαν τα καλύτερα πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Και ακόμη υπόσχεται όσο περισσότερα γκολ και ασίστ γίνεται, να δώσει τα πάντα για τον "Δικέφαλο". Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο PAOK TV.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μαροκινός άσος:

Για τις σκέψεις που κάνει γι' αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Χρειαζόμουν μία νέα εμπειρία στην καριέρα μου και ήρθα στην Ελλάδα. Μετά από εννιά χρόνια στην Ιταλία χρειαζόμουν ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, ήθελα να παίξω σε μία άλλη χώρα".

ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ MOTIONTEAM

Για το πώς βίωσε ο ίδιος τη μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του: "Απλώς περίμενα και ήλπιζα ότι τα πράγματα θα τελειώσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα. Πλέον τελείωσαν και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε πριν υπογράψει: "Ρώτησα τον Μάμ Τιάμ με τον οποίο είχαμε παίξει μαζί (σ.σ. στην Έμπολι) και αγωνίστηκε για έξι μήνες στον ΠΑΟΚ. Και επίσης τον Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον οποίο είμαστε φίλοι και υπήρξαμε συμπαίκτες στην Τορίνο. Και οι δύο είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να αρχίσω για να δείξω τι μπορώ να προσφέρω".

Για τους στόχους και τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ: "Πρώτα απ' όλα θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν δύο χρόνια πριν. Η τελευταία διετία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική για μένα. Θέλω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για να το κάνω. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ο παίκτης που ήμουν και στο παρελθόν. Γνωρίζω ότι η ομάδα πέρυσι τερμάτισε κοντά στον Ολυμπιακό στη βαθμολογία. Θεωρώ ότι φέτος μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα".

Για το πότε θα είναι έτοιμος και τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον στον αγωνιστικό χώρο: "Δεν είμαι στο 100% αυτό το διάστημα. Ολοκλήρωσα την καλοκαιρινή προετοιμασία με την Έμπολι και δούλεψα καλά αυτό το διάστημα. Πλέον, πρέπει να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου για να αποκτήσω ρυθμό, κάτι που δεν γίνεται μέσα από τις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να πάρω συμμετοχές και αγωνιστικά λεπτά. Θέλω να δείξω όλα όσα μπορώ στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι επιθετικός παίκτης, θέλω να σκοράρω και να δίνω ασίστ όσο πιο συχνά γίνεται μέσα στη σεζόν".

ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ MOTIONTEAM

Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι μοιάζουν με αυτούς της Νάπολι όπου αγωνίστηκαν για δυόμιση χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να νιώθει την υποστήριξη των οπαδών. Μπορώ να τους πώ μόνο ότι θα δώσω τα πάντα γι' αυτή την ομάδα κι ελπίζω να τους προσφέρω χαρούμενες στιγμές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ