ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: "Ήταν έκπληξη για όλους που έφυγε ο Τσίμιροτ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport) EUROKINISSI SPORTS

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, παραδέχθηκε ότι εξεπλάγη από την πώληση του Βόσνιου μέσου, Γκόικο Τσίμιροτ, στη Σταντάρ Λιέγης.

Για τον Γκόικο Τσίμιροτ κλήθηκε να μιλήσει στο Βέλγιο ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα " sportmagazine.levif.be", ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Βόσνιο, πρώην συμπάικτη του, ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξη που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του όταν πήρε μεταγραφή στην Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που κρύβονται. Υπάρχει πολλή πίεση στον ΠΑΟΚ και θα ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις στην Σταντάρ. Οι αμυντικοί μέσοι δεν είναι και πολύ δημοφιλείς, αλλά ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ είχε κερδίσει την αναγνώριση των φιλάθλων.

Έρχονταν μια ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δεν ήταν θορυβώδης, αλλά στο γήπεδα τα έδινε όλα, ακόμα και για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει στον κόσμο. Είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, πολύ επίμονος. Είναι δύσκολο να πω σε ποιο παιχνίδι, ήταν πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Έκανε πάντα "καθαρούς" αγώνες. Έτρεχε 13 χιλιόμετρα ανά ματς. Ήταν έκπληξη για όλους μας που έφυγε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ