ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: "Ελπίζω να έρθει στην Τούμπα ο Κούγιας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε το περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια στο ματς με την ΑΕΛ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Forza" ο Ομάρ Ελ Καντουρί σχολίασε τα όσα συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα και την κίνηση του Αλλεξη Κούγια να τον φτύσει.

Αναλυτικά, ο Μαροκινός τόνισε: "Δεν έχω ξανασυναντήσει πρόεδρο να μιλά έτσι σε ποδοσφαιριστή. Το να μου μιλάς έτσι μέσα στα μούτρα μου, είναι ότι χειρότερο μπορείς να μου κάνεις. Εγώ δεν του απηύθυνα το λόγο, μίλησα με έναν κύριο με κοστούμι στον πάγκο. Εγώ μιλάω γαλλικά.

Καταλαβαίνει και γαλλικά; Δεν ήξερα ότι είναι πρόεδρος, νόμιζα ότι είναι τιμ μάνατζερ ή φροντιστής ή κάτι τέτοιο. Αυτό, που έκανε ήταν απαράδεκτο κι ελπίζω οι ποδοσφαιρικές αρχές να του δώσουν να το καταλάβει. Έπαιζα 9 χρόνια στην Ιταλία, αν συνέβαινε εκεί, θα έκανε πολλούς μήνες να ξαναμπεί σε γήπεδο. Ο καθένας κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Μου είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Ελπίζω να έρθει και στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο να μου τα πει στο πρόσωπο. Αλλά σιγά μην έρθει…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κούγιας έφτυσε τον Ελ Καντουρί που "τρελάθηκε"
Κατήγγειλε και ο ΠΑΟΚ τον Κούγια!
Καταγγελία σε ΠΑΟΚ και Μπάτσι για άσκηση βίας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ