ΠΑΟΚ

Εκτός και στη ρεβάνς με την Ολίμπικ ο Λεβέκ

Εκτός και στη ρεβάνς με την Ολίμπικ ο Λεβέκ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντοριάν Λεβέκ θα χάσει και τη ρεβάνς με την Ολίμπικ, ενώ ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι στη διάρκεια της προπόνησης.

Στο επιθετικό κομμάτι έριξε το βάρος στην προπόνηση της Δευτέρας (31/7) ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς. Σ' αυτή δεν συμμετείχε και πάλι ο Ντοριάν Λεβέκ (παραμένει το πρόβλημα στη γάμπα) που θα μείνει εκτός και στη ρεβάνς με την Ολίμπικ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Το απόγευμα της Δευτέρας το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Ουκρανούς, αλλά αυτή την φορά η δουλειά επικεντρώθηκε καθαρά στο επιθετικό κομμάτι.

Αφού οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους που περιελάμβανε τρέξιμο αλλά και ασκήσεις υπερπήδησης και αποφυγής εμποδίων, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, κυκλοφορίας και ανάπτυξης που αφορούσαν την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Ντοριάν Λεβέκ συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας λόγω του χτυπήματος στη γάμπα που δέχτηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση και του προκάλεσε αιμάτωμα στους μυς της γαστροκνημίας.

Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός κι από τον επαναληπτικό αγώνα με την Ολιμπίκ και προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ν’ ανεβάσει ρυθμούς σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.

Την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σενάριο επιστροφής Βιεϊρίνια με γερμανική σφραγίδα
"Σφήνα" ΟΦΗ για Δημητριάδη
Στα 6.170 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ
Ο Κοροβέσης στον Πλατανιά, τελειώνει του Ουάρντα στην Al Fateh
Σταφυλίδης: "Αδύνατο να γυρίσω τώρα στον ΠΑΟΚ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ