Έξι μήνες εκτός ο Μυστακίδης!

Έξι μήνες εκτός ο Μυστακίδης!

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Γιάννη Μυστακίδη, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη και του πρόσθιου χιαστού εκτός από το μηνίσκο. Έξι μήνες εκτός ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Τη μέγιστη ζημιά έπαθε στο γόνατό του ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, υπέστη εκτός από ρήξη έσω μηνίσκου και παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, όπως δόθηκε μέσω facebook:

"Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Γιάννη Μυστακίδη από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του #PAOK Μανώλη Παπακώστα.

Ο ποδοσφαιριστής υπέστη μεγάλη ρήξη έσω μηνίσκου που προκαλούσε εμπλοκή στο γόνατο με παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο Μυστακίδης υποβλήθηκε σε ανάταξη του έσω μηνίσκου και συρραφή αυτού, αλλά και σε συνδεσμοπλαστική του πρόσθιου χιαστού με αυτομόσχευμα. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Περαστικά Γιάννη #PAOK #PAOKfamily"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ"

Σοκ με Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24