ΠΑΟΚ

Εξετάσεις για Μυστακίδη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ "κληρονόμησε" προβλήματα από το ματς με την ΑΕΛ, αλλά μετρά κι επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Έργκους Κάτσε. Ο Κατερινιώτης ένιωσε πόνους πίσω από το γόνατο και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να φανεί αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια.

Ακόμη κι αν δεν έχει κάτι σοβαρό, δεν αποκλείεται να προστατευτεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για να είναι έτοιμος στα επόμενα ματς και κυρίως στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, επιπλέον, έφθασε τις έξι κίτρινες κάρτες όσες έχει από χθες και ο Λέοβατς, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθούν μία ακόμη, θα χάσουν δύο ματς πρωταθλήματος

ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο Αθανασιάδης από την πλευρά που αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό από τον Κουλούρη με ένα μικρό σχίσιμο στο αριστερό πόδι, δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Συμπλήρωσε, όμως, τέσσερις κίτρινες κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να χάσει ένα από τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (Ατρόμητος εκτός, Παναθηναϊκός εντός, Πλατανιάς εκτός και Κέρκυρα εντός). Την απόφαση αναμένεται να πάρει σήμερα ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι με τον Ατρόμητο θα έχει στη διάθεσή του τον Κρέσπο και τον Τσίμιροτ που ξεχρέωσαν από κάρτες, όπως και τον Κάμπος που όμως βρίσκεται ακόμη σε φάση αποθεραπείας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ