Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα

Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, αναρωτήθηκε δύο φορές στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ πώς "πέρασε" το μηχανάκι στις εξέδρες της Τούμπας και ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε "μέσω ασθενοφόρου"!.

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μεταφέρει LIVE τις εξελίξεις για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Το μηχανάκι που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες της Τούμπας δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος δύο φορές έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, διερωτήθηκε: "Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε".

"ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ" ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ

Λίγο αργότερα - με τη διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη - ο Δημήτρης Σκουτέρης, ανέφερε ξανά ότι αν ήταν παρών ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, θα τον ρωτούσε για το σκούτερ και το πώς δεν το είδε για να το καταγράψει...

Την απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, είπε ότι ότι το μηχανάκι πέρασε στο γήπεδο "μέσω ασθενοφόρου"!

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν τα τεράστια ελληνικά τραγούδια σου έλεγαν την αλήθεια

Λονδίνο, Άμστερνταμ, με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις.

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24