ΠΑΟΚ

Έξαλλος με Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς, τον έκανε αλλαγή στο 29'!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Βλέποντας τον Μπίσεσβαρ να κάνει του κεφαλιού του, ο Ίβιτς σήκωσε για ζέσταμα τον Πέλκα από το 15ο λεπτό και τον πέρασε στην θέση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα στο Καυτανζόγλειο!

Για την 22η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με τον Βλάνταν Ίβιτς να επιλέγει τους Γλύκο, Μαλεζά, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίση, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς στο βασικό σχήμα του "Δικεφάλου".

Ένας από αυτούς έμελλε να μην βγάλει ούτε μισή ώρα αγώνα και όχι γιατί αποβλήθηκε ή τραυματίστηκε. Ο λόγος για τον Μπίσεσβαρ, που από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του προπονητή του, που θεωρούσε ότι ο παίκτης κάνει του κεφαλιού του.

Οι έντονες παρατηρήσεις του Ίβιτς προς τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό ξεκίνησαν από το 10ο λεπτό, ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα και ο Σέρβος τεχνικός σήκωσε για ζέσταμα τον Πέλκα. Ούτε στην θέα του συμπαίκτη να προθερμαίνεται συνετίστηκε ο Μπίσεσβαρ, με αποτέλεσμα μόλις στο 29ο λεπτό να γίνει αλλαγή!

Ο Ίβιτς δεν δίστασε να στείλει το μήνυμα του στον παίκτη με αυτό τον τρόπο, δείχνοντας του ότι δεν θα ανεχτεί κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το προβάδισμα με γκολ του Πρίγιοβιτς και από το 29' ο Πέλκας πήρε θέση στην ενδεκάδα του "Δικεφάλου" αντί του Μπίσεσβαρ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ