ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά αμφίβολος με Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Λισαβόνας μειώνονται.

Με ένα βασικό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης (21/8) με την Μπενφίκα για τα play offs του Champions League. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της, "οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Λισαβόνας μειώνονται".

Από εκεί πέρα στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε το βάρος του στο κομμάτι της τακτικής. Ο Ρουμάνος κόουτς επικεντρώθηκε στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού από τη γραμμή της άμυνα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Πορτογαλία.

Τη Δευτέρα (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Ντα Λουζ και νωρίτερα, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ