ΠΑΟΚ

Έκλεισε το deal με τον Ακπόμ!

Arsenal forward Chuba Akpom, center, celebrates after scoring against the MLS All-Stars during the second half of the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Arsenal forward Chuba Akpom, center, celebrates after scoring against the MLS All-Stars during the second half of the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP IMAGES/AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Άρσεναλ και προχωρά τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ. Οι πληροφορίες μιλούν για συμφωνία στο 1 εκατ. ευρώ, με τους Άγγλους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματά του. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Άρσεναλ και προχωρά τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ. Οι πληροφορίες μιλούν για συμφωνία στο 1 εκατομμύριο ευρώ, με τους Άγγλους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματά του. Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Νιγηριανός που έχει πολιτογραφηθεί Βρετανός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεν την περασμένη περίοδο και είχε έξι γκολ και μια ασίστ σε 16 αγώνες.

Ο Ακπόμ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας και σε συνολικά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος έχει πετύχει 18 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού σεΜπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον και Χαλ.

Στην Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League έχει παίξει σε 12 παιχνίδια ενώ με την U23 της ομάδας του Λονδίνου μετράει 50 συμμετοχές με 33 τέρματα.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ