ΠΑΟΚ

Εκκαθαρίσεις και στο ρόστερ

Εκκαθαρίσεις και στο ρόστερ
Ζαγοράκης Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης εκνευρίστηκε με την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Διαβάστε τι ζήτησε από τους υπεύθυνους της ομάδας

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ ήταν ο αποδέκτης της δυσαρέσκειας του Ιβάν Σαββίδη, και μάλιστα και στη διάρκεια του αγώνα, για την κάκιστη αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν δυσαρεστημένος τόσο από τον προπονητή για την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ, όσο και από τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι δεν έδειξαν ότι μπορούν να ακολουθήσουν τον Σαββίδη στις υψηλές απαιτήσεις του για τον "Δικέφαλο".

Ο Σαββίδης δεν διέκρινε πάθος, αλλά και την απαιτούμενη για ένα τέτοιο ματς αυτοπεποίθηση. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας δεν έμεινε στην κίνηση για την αλλαγη προπονητή, αλλά ζήτησε από την ΠΑΕ να τον ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια για τα συμβόλαια όλων των παικτών που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι το καλοκαίρι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να πάρει σκούπα και να προχωρήσει σε εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αφού πρώτα βγουν οριστικά συμπεράσματα στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ