ΠΑΟΚ

Εκδρομή χωρίς σταματημό

Εκδρομή χωρίς σταματημό

Η λύση που δόθηκε μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να μην σταματήσουν μέχρι τα διόδια των Αθηνών τα πούλμαν που θα μεταφέρουν οπαδούς του "Δικεφάλου" στο ΟΑΚΑ

Δεν θα σταματούν συνεχώς στα διόδια τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ (που θα μεταφέρουν χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) μέχρι να φτάσουν στον τελικό χώρο συγκέντρωσης τους, από όπου μετά θα πάνε στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε λύση στο να γίνει η εκδρομή των λεωφορείων των φίλων του "Δικεφάλου" δίχως σταματημό έως τα διόδια των Αθηνών.

Από τον ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με την ιδιωτική εταιρία που ανήκουν τα διόδια που βρίσκονται στην Εθνική και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (25/4), υπεύθυνος αυτής της εταιρίας θα βρεθεί στα Μάλγαρα για να εισπράττει από εκεί από κάθε οδηγό λεωφορείου το αντίτιμο των εισιτηρίων για το σύνολο των διοδίων μέχρι τα διόδια των Αθηνών και το οποίο είναι 37,40 ευρώ.

Το βράδυ της Παρασκευής τα εισιτήρια στους ΠΑΟΚτσήδες της Νότιας Ελλάδας

Προκειμένου να μην συγκεντρωθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια για να παραλάβουν τα εισιτήρια την μέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από την ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε την Παρασκευή το βράδυ να δίνονται τα εισιτήρια στους φίλους του "Δικεφάλου" μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών. Συγκεκριμένα τα γραφεία του συνδέσμου θα είναι ανοιχτά από τις έξι το απόγευμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ