ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισιτήρια για λίγους στα εκδοτήρια ενόψει του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το πρωί της Κυριακής (23/9) στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε το φίλαθλοι κοινό της ότι έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το πρωί της Κυριακής (23/9) στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα διατίθενται αύριο Κυριακή (23.09) από τις 09:00 μέχρι εξαντλήσεως τους, και από τα εκδοτήρια της Τούμπας ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί η πώληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας".

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Δευτέρα το πρωί θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ στη Θύρα 4 και φτάνουν στα 100 σταVIPτης Τούμπας και η διάθεση τους θα γίνει και από το διαδύκτιο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ