ΠΑΟΚ

Εισιτήρια για λίγους ενόψει τελικού

Εισιτήρια για λίγους ενόψει τελικού

Τα 8000 εισιτήρια που αναλογούν στον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου έχουν ήδη μοιραστεί και οι κάτοχοί τους θα τα παραλάβουν την Τετάρτη (3/5).

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως ήδη παρέλαβε και θα διαθέσει την Τετάρτη (3/5) τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017 – Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, 20:30).

"Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με την διάθεση των εισιτηρίων να έχει οριστεί για αύριο Τετάρτη, 03.05.2017, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τις 09:00 ως τις 19:00.

Αλλαγή ώρας διάθεσης εισιτηρίων

Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΠΟ, τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να διατίθενται μετά την αυριανή προγραμματισμένη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσει το πρωί νέα ανακοίνωση για τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ