ΠΑΟΚ

"Έφυγε" ο Γιώργος Κασιμάτης

"Έφυγε" ο Γιώργος Κασιμάτης
EUROKINISSI

Το πρωί της Τρίτης (21/11) έφυγε από την ζωή ο επί χρόνια παράγοντας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κασιμάτης. Θλίψη για την απώλεια στην οικογένεια του "Δικεφάλου".

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/1) πέθανε ο Γιώργος Κασιμάτης μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ο πολύπειρος παράγοντας του ΠΑΟΚ (γενικός αρχηγός τη σεζόν 1984-1985 όταν ο "Δικέφαλος" κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημά του) και αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία του βόλεϊ, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς που του είχε προκαλέσει ζημιά στην υγεία του που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί.Ο Γιώργος Κασιμάτης "έφυγε" σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στις 10 το πρωί της Τετάρτης (22/11)στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Κασιμάτη εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η ΕΟΠΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του Γεώργιου Κασιμάτη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Α' Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που άφησε το πρωί της Τρίτης (21/11) την τελευταία του πνοή νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τις αρχές Νοεμβρίου στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη μετά από βαρύ εγκεφαλικό.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί στα Ανατολικά Θεσσαλονίκης. Ο Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1941, ήταν γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ που το 1985 πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας και αντιπρόεδρος της Λίγκας του ποδοσφαίρου.

Η εμπλοκή του με το βόλεϊ άρχισε το 1997 και μάλιστα είχε βοηθήσει το τμήμα του ΠΑΟΚ να βγει από την αφάνεια και να μπει στο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Από τον Ιούνιο του 2015 κατείχε την θέση του αντιπροέδρου στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, ενώ διετέλεσε Διοικητικό Στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2016 εκπροσώπησε το σωματείο του Α.Σ.Πάνθεον Λιτοχωρίου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν Α' Αντιπρόεδρος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ