ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδωσε ρέστα το Twitter του ΠΑΟΚ με μήνυμα για... μαθητές!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει στήσει ένα περίπτερο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιώντας εορταστικές εκδηλώσεις ανήμερα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει στήσει ένα περίπτερο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιώντας εορταστικές εκδηλώσεις ανήμερα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ ξεκουράζεται το Σάββατο καθώς την Κυριακή μπαίνει στη μάχη της Super League κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter είναι πάντα στις επάλξεις!

Οι άνθρωποι που χειρίζονται το λογαριασμό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ στο Twitter έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως διαθέτουν το "know how" για να κάνουν έναν λογαριασμό να είναι σύγχρονος και εμπορικός και το ίδιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου.

Μπορεί οι "ασπρόμαυροι" να μην αγωνίζονται (παίζουν το απόγευμα της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική στη Super League), ωστόσο ο λογαριασμός του Δικεφάλου στο Twitter ανέβασε ένα video με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε... χορευτικούς ρυθμούς.

Πρόκειται για παίκτες της ακαδημίας του "Δικεφάλου του Βορρά", με το μήνυμα να απευθύνεται σε μαθητές αλλά και γονείς που κάποτε ήταν μαθητές και... ξέρουν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ