ΠΑΟΚ

Δυσκολεύει του Καφού, σφήνα από Μετς

Δυσκολεύει του Καφού, σφήνα από Μετς

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές του για δύο μεταγραφές σε άμυνα και κέντρο και τα δεδομένα στην περίπτωση του Πορτογάλου μέσου έχουν αλλάξει.

Ο Πορτογάλος Καφού της Λοριάν ήταν μία από τις τρεις πρώτες περιπτώσεις στη λίστα των υποψηφίων του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή και πολλοί περίμεναν ότι αυτές τις μέρες θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Το Sport24.gr είχε ενημερώσει για τα δεδομένα της υπόθεσης, που όμως πλέον έχουν διαφοροποιηθεί.Κι αυτό γιατί υπάρχει πολύ ισχυρός ανταγωνιστής, ενώ και στον ΠΑΟΚ δεν είχαν πειστεί στο 100% ότι έπρεπε να κάνουν την τελική κίνηση και να τον αποκτήσουν με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα που έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον είναι η επίσης γαλλική Μετς που τον έζησε ως αντίπαλο πέρυσι και πιστεύει ότι με την απόκτησή του θα ενισχυθεί αρκετά.

Στην Τούμπα ήδη ψάχνουν άλλες λύσεις (πριν ακόμη εμφανιστεί το ενδιαφέρον της Μετς) και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει τουλάχιστον με την περίπτωση Καφού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ