ΠΑΟΚ

Δυνατά για Κουρμπέλη, σταντ-μπάι για Μάντσον!

Δυνατά για Κουρμπέλη, σταντ-μπάι για Μάντσον!

Η διερευνητική κρούση στον Ατρόμητο για τον Μάντσον που επιβεβαιώνεται και από τον Γιάννη Αγγελόπουλο, το ραντεβού Μίχελ-Διαμαντόπουλου για τον Κουρμπέλη και ο φόβος για νέο σίριαλ Μολέντο. Το Sport24.gr μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Την ώρα που ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Σταντάρ Λιέγης, στον ΠΑΟΚ δουλεύουν πυρετωδώς για τον αντικαταστάτη του. Την κρούση στον Παναθηναϊκό για Κουρμπέλη την αποκάλυψε από το πρωί το Sport24.gr και πλέον υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες.

Μετά την οριστική εξέλιξη στο θέμα Τσίμιροτ, αργά χθες το βράδυ έγινε επικοινωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού και μεταφέρθηκε η πρόθεση του ΠΑΟΚ να προσφέρει 1.200.000 ευρώ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, βάζοντας στη συμφωνία και τη μετακίνηση "πακέτο" των Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη (έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει με τους Πράσινους και περιμένουν το ΟΚ του ΠΑΟΚ) και Κάτσε (έχει και άλλες προτάσεις και πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό).

Μάλιστα, έχει κλειστεί και ραντεβού Μίχελ-Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη σήμερα (25/1) προκειμένου να γίνει συνολική διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του 24χρονου μέσου, κάτι το οποίο βέβαια διαψεύδεται από τον Δικέφαλο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, όταν γίνονταν συζητήσεις για την μεταγραφή του Μολέντο, ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να μάθει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και είχε ενημερωθεί ότι η τιμή πώλησης του Κουρμπέλη φτάνει στα 2.500.000 ευρώ.

Ωστόσο, λόγω της πιεστικής οικονομικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό, εκτιμούν οι Πράσινοι θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους αισθητά.

Μάλιστα, ο Κουρμπέλης έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα σε σχέση με την περίπτωση Μάντσον, αφού είναι Έλληνας και δεν καλύπτει θέση ξένου όπως ο 27χρονος μέσος του Ατρομήτου. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη Μάτος, Σάχο, Αζεβέντο και Μαουρίσιο στο δυναμικό του και εφόσον συνεχίσει να κινείται για την απόκτηση του Χατσερίντι, δεν θα έχει θέση κενή για τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΟΛΕΝΤΟ

Υπάρχει όμως και μία σοβαρή επιφύλαξη κι αυτή έχει να κάνει το προηγούμενο του ναυαγίου με τον Μολέντο. Στην Τούμπα θέλουν να είναι σίγουροι ότι συνολικά ο οργανισμός Παναθηναϊκός θα αποδεχθεί μία συμφωνία μεταξύ τεχνικών διευθυντών για τον Κουρμπέλη και δεν θα τορπιλιστεί λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Μάλιστα, ορισμένα στελέχη δεν κρύβουν την ανησυχία για την στάση του Αλαφούζου σε μία τέτοια περίπτωση.

Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΟΝ

Από κει και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Νασιμένο Μάντσον, για τον οποίο έχει άριστη άποψη ο Λουτσέσκου, καθώς γνωρίζει τον Βραζιλιάνο και από το πέρασμά του από την Ρουμανία (για μία τριετία αγωνίστηκε σε Βασλούι και Κραϊόβα).

Όπως δήλωσε στον "Ρ/Σ Metropolis 95,5" ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο ΠΑΟΚ έκανε μία διερευνητική κρούση στην ομάδα του Περιστερίου για τον 27χρονο Βραζιλιάνο, χωρίς να καταθέσει όμως πρόταση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του Ατρομήτου και συμφωνήσει και ο παίκτης δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο Περιστέρι για να τον παραχωρήσουν.

Στο συμβόλαιο του Μάντσον με τον Ατρόμητο υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ επανέλθει με κατάθεση πρότασης για τον Βραζιλιάνο.

O ΠΑΟΚ έχει και άλλες περιπτώσεις παικτών στη μεταγραφική λίστα του, ωστόσο, προς το παρόν εστιάζει στις δύο παραπάνω.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ