ΠΑΟΚ

Δώνης: "Δεν αισθάνομαι καμία πίεση"

Δώνης: "Δεν αισθάνομαι καμία πίεση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα του Πάμπλο Γκαρσία λέγοντας πως τον σέβεται

Ο ΠΑΟΚ έχει συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία δεν κερδίζει τον τελευταίο καιρό, αυτός όμως δεν "γεμίζει" με πίεση τον Γιώργο Δώνη ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με τον Αρη: "Για ένα σημαντικό διάστημα πήγαμε το ματς όπως το σχεδιάσαμε. Δεν θέλαμε να αφήσουμε χώρους. Ξεκινήσαμε την πίεση 70 μέτρα από την εστία για να κλέψουμε πολλές μπάλες. Λειτουργήσαμε καλά, είχαμε κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε ηρεμία, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τακτικά λάθη. Και αυτό έγινε από τους δύο επιθετικούς μας. Ετσι πήγαμε πιο πίσω και το κέντρο ανέβηκε πιο ψηλά. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα στο ματς. Ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο είχε μια κεφαλιά του Αγκανθο, είχαμε και εμείς ευκαιρίες και θα μπορούσαμε με τον Αθανασιάδη να κάνουμε το 1-3. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι ή όχι η φάση του Αγκάνθο".

Για το αν αισθάνεται πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα: " Οι πιέσεις γίνονται από άλλου και δεν υπάρχει καμιά υπομονή. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Πιστεύω στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μυ και στην ομάδα. Πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε πολύ δυνατή ομάδα και θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ δυνατό που κατά διαστήματα το κάνουμε τώρα".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και την σχέση μαζί του: " Αυτό που θα πω είναι ότι στη χώρα μας αυτά που πουλάνε είναι τα φτηνά μάρκετινγκ. Αυτά πουλάνε σε υπανάπτυκτες χώρες. Ο κόσμος να μην παρασύρεται. Οι άνθρωποι που αποτελούν σημαία από εμένα θα αξίζουν σεβασμό. Και τον Γκαρσία θα τον σέβομαι και τον συμπεριφέρομαι με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ ξέρω πως έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Υπάρχουν πραγματικά γεγονότα που δεν αμφισβητούνται.

Δεν είχα ποτέ φραστικό επεισόδιο με κανέναν στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και έξι μήνες και έχω δείξει την διάθεσή μου για εκείνον. Οταν ένας παίκτης έπαιξε μόνο ένα φιλικό στη προετοιμασία και μετά έπαιξε με την Μπνέι. Επαθε θλάση και μόλις γύρισε έπαιξε με την Ραπίντ. Έπαθε θλάση και μετά έπαιξε με τον Πανιώνιο και έπαθε πάλι θλάση.

Μετά ήταν άρρωστος και όλα τα υπόλοιπα είναι φθηνά μάρκετινγκ. Ενημερώθηκα τις τελευταίες μέρε αυτά που έχουν ειπωθεί. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον ΠΑΟΚ ξέρουν περισσότερα από μένα. Δεν ξέρω αν αυτοί που πουλάνε αυτά τα μάρκετινγκ είναι ευτυχισμένοι στην δική τους ζωή".

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Αυτό τον καιρό έχουμε πραγματικούς μεσοεπιθετικούς. Είδαμε την ποιότητα και του Καμαρά αλλά και του Σέκου που μπορεί να παίξει σαν πλάγιος αλλά και ως δεύτερος. επιθετικός. Πιστεύω πως μπορούν να μας κάνουν πολύ δυνατούς στη συνέχεια".

Για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη: " Η συμπεριφορά του ήταν καλή. Είχε λάθος τοποθέτηση στη συγκεκριμένη φάση. Δεν υπήρχαν ευκαιρίες από πλευράς του Αρη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ