ΠΑΟΚ

Δουλειά στα τελειώματα και στην κυκλοφορία μπάλας

Δουλειά στα τελειώματα και στην κυκλοφορία μπάλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια τα νέα της προπόνησης του ΠΑΟκ που έγινε την Δευτέρα. Παραμένουν στα "πιτς" οι Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης.

Προπόνηση υπήρχε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την επομένη του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αυτοί που έπαιξαν βασικοί την Κυριακή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το κανονικό πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και δόθηκε βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα. Οι Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Μυστακίδης και Κωνσταντινίδης συνέχισαν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με τρέξιμο και μυική ενδυνάμωση ενώ το επόμενο... ραντεβού για προπόνηση είναι την Τετάρτη αφού την Τρίτη θα υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου".

Το "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα τρόφιμα (συγκεντρώθηκαν σχεδόν 70 τόνοι τροφίμων ενώ πέρυσι είχαν συγκεντρωθεί 55 τόνοι) που μαζεύτηκαν την μέρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά: " Με την ολοκλήρωση της ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ στo πλαίσιo της οποίας «ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ και ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ», ανακοινώνουμε οτι με την πολύτιμη συνδρομή όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν περισσότερες απο 90 παλέτες τροφίμων οι οποίες ήδη παραδόθηκαν στις 5 Ιερές Μητροπόλεις του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, πρόσωπα και επιχειρήσεις, τιμώντας με τη συμμετοχή τους, την ιστορική επέτειο των 90 ετών από την ιδρυσή του. Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία αυτής. Απο το χθεσινό ρεκόρ συγκέντρωσης τροφίμων κερδισμένος ειναι ο ανθρωπισμός όλων μας και η κοινωνία, κομμάτι της οποίας είναι το κίνημα του ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ