ΠΑΟΚ

Δοκιμή με 3-5-2 και Μυστακίδη

Δοκιμή με 3-5-2 και Μυστακίδη

Το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ιγκορ Τούντορ στο εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γκαμπάλα. Η αποστολή που έκανε γνωστή ο Κροάτης τεχνικός. (VIDEOS)

Σε εξέλιξη είναι η προπόνηση του ΠΑΟΚ, μία μέρα πριν το εντός έδρας ματς με την Γκαμπάλα. Το πρόγραμμα παρακολουθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης (όχι όμως και ο Φρανκ Αρνεσεν) και ο Ιγκορ Τούντορ δοκιμάζει το σχήμα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης.

Ο "Δικέφαλος" φαίνεται πως θα "κατέβει" με 3-5-2 και συγκεκριμένα τους εξής παίκτες: Ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας και οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Σκόνδρας στην άμυνα.

Ο Ροντρίγκες θα είναι στα αριστερά, ο Κίτσιου δεξιά και οι Τζιόλης, Σάμπο και Μυστακίδης θα είναι στο κέντρο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ζάιρο και Μπερμπάτοφ (ήταν ήρεμος και ευδιάθετος στην προπόνηση, με τους Βούλγαρους την Τρίτη να γράφουν σε -υπερβολικό- δημοσίευμα πως υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ). Αυτό το σχήμα δοκιμάζει ο Τούντορ και αν δεν αλλάξει κάτι, έτσι θα παραταχθεί ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι κόντρα στην Γκαμπάλα.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (25/11), ο Ιγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Γκαμπάλα. Αυτή αποτελείται απο τους: Όλσεν, Γλύκο, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μακ, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ. Να σημειωθεί πως οι Χαρίσης και Βίτορ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Κόστα ακολουθεί μετεγχειρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην Πορτογαλία.

Τετ α τετ με Σκόνδρα

Ο Ιγκορ Τούντορ πριν την έναρξη της προπόνησης τα είπε με τον Γιάννη Σκόνδρα έχοντας έτσι ένα τετ α τετ μαζί του. Προφανώς του μετέφερε οδηγίες για το τι θέλει μέσα στο γήπεδο από αυτόν αφού ο Ελληνας ποδοσφαιριστής προορίζεται για βασικός στο ματς της Πέμπτης.

Εργασίες στην Ν. Μεσημβρία

Να σημειωθεί πως μπήκε ανεμοφράχτης στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας ενώ φτιάχνεται και κερκίδα (60 μέτρα και τρεις σειρές) σε ένα από τα γήπεδα. Στα κτίρια των αποδυτηρίων γίνονται εργασίες για να υπάρχει μια επέκταση.

Σε ό,τι αφορά την κερκίδα, θα έχει χωρητικότητα 500 θέσεις ενώ γίνεται διαπλάτυνση του γηπέδου που χρησιμοποιηθεί κυρίως η Κ20 (θα μπορεί να παίξει και η "μεγάλη" ομάδα κάποιο φιλικό) κατά οχτώ μέτρα μήκος και οχτώ μέτρα πλάτος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ