ΠΑΟΚ

Δοκίμασε 3-5-2 για Λεωφόρο ο Τούντορ

Δοκίμασε 3-5-2 για Λεωφόρο ο Τούντορ
Λέοβατς

Διαβάστε για τις σκέψεις του Ίγκορ Τούντορ ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και την ενδεκάδα που σχέδιάζει να κατεβάσει στη Λεωφόρο.

Ο Ιγκορ Τούντορ την Παρασκευή έκανε δοκιμές εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης έχει στο μυαλό του να "κατεβάσει" ένα σχήμα 3-5-2 και στην άμυνα θα είναι οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Χατζηισαϊας (ο Βίτορ είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή).

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Τσίμιροτ, Χαρίσης και ο Πέλκας θα έχει έναν πιο επιθετικό ρόλο. Αριστερά θα παίζει ο Λέοβατς, δεξιά ο Κίτσιου και επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μακ και Μυστακίδης.

Τα πρόσωπα που είναι στο συγκεκριμένο σχήμα, δίνουν την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να παίξει και με άλλους σχηματισμούς. Αυτό (3-5-2) είναι πάντως το βασικό σχήμα που σκέφτεται ο Τούντορ εν όψει του ντέρμπι.

Αποθεραπεία οι Αθανασιάδης, Ροντρίγκες και Ζάιρο

Όσον αφορά στην προπόνηση της Παρασκευής (19/2) ο Ίγκορ Τούντορ έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τους διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης.

Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά οι Γιάννης Μυστακίδης και Μάριν Λέοβατς, ενώ κομμάτι της προπόνησης χωρίς υψηλή ένταση ακολούθησε ο Νίκος Κοροβέσης. Αναφορικά με τους Αθανασιάδη, Ζάιρο και Ροντρίγκες, έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Παναθηναικό, θα γίνει το Σάββατο στην Τούμπα στις 14.30. Στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ