ΠΑΟΚ

"Δίπλα μας δίχως έκτροπα..."

"Δίπλα μας δίχως έκτροπα..."
Τούμπα INTIME SPORTS

Το κάλεσμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Κρασνοντάρ και η αναφορά της στο ότι θα πρέπει να υπάρχει μια κόσμια συμπεριφορά.

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στην Τούμπα στο ματς με την Κρασνοντάρ εξέδωσε η ΠΑΕ που υπογραμμίζει πως όλα θα πρέπει να κυλήσουν... ήρεμα στον αγώνα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Η ομάδα δίνει σήμερα έναν από τους κρισιμότερους αγώνες για τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία και η ανάγκη της μοναδικής υποστήριξης των ΠΑΟΚτσήδων γίνεται ακόμη μεγαλύτερη!

Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στην Τούμπα, δίπλα στην ομάδα και να την σπρώξτε σε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη, εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει τη δική του ισχυρή παράδοση! Η γεμάτη Τούμπα είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του Συλλόγου και σήμερα ειδικά μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα του αγώνα! Ασφαλώς θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας, χωρίς έκτροπα και γεγονότα που μπορούν να επιβαρύνουν τη θέση μας στις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA.

Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων, βεγγαλικών, κροτίδων, το άναμμα και η ρίψη πυρσών, καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ