ΠΑΟΚ

Δίνει χρόνο σε Λημνιό, Κουλούρη ο Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει κρύψει ότι πιστεύει πολύ στους Λημνιό, Κουλούρη και το απόγευμα (17/4, 19.00) στον δεύτερο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο θα τους δώσει φανέλα βασικού. Στο αρχικό σχήμα πιθανόν και ο Αζεβέδο, επιστρέφουν Πέλκας, Μαουρίσιο.

Η νίκη με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό στη Νέα Σμύρνη δίνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τελευταία, χωρίς όμως να αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας. Κι αυτό, γιατί, όπως σημείωσε και στους παίκτες του χθες (16/4) "ακόμη δεν έχουμε προκριθεί".

Με βάση τις δοκιμές στην τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα ο Ρουμάνος τεχνικός προτίθεται να δώσει φανέλα βασικού στον Δημήτρη Λημνιό (έχει παίξει σε όλα τα οκτώ προηγούμενα ματς στο Κύπελλο και έχει σκοράρει δύο τέρματα), αλλά και στον Ευθύμη Κουλούρη (αντίστοιχα έχει 6 συμμετοχές και ένα τέρμα). Πιθανόν να κάνει το ίδιο και με τον Μάρσιο Αζεβέδο και να δώσει ανάσες στον Βιεϊρίνια.

Κατά τα άλλα, Πέλκας και Μαουρίσιο που ήταν τιμωρημένοι στο ματς Πρωταθλήματος (ο Έλληνας μέσος έχει μία ακόμη αγωνιστική που θα εκτίσει στον αγώνα με την Ξάνθη) θα επανέλθουν στην αρχική ενδεκάδα.

Μία πιθανή αρχική ενδεκάδα έχει ως εξής: Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, οι Μάτος (δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Ξάνθη, καθώς έχει μία αγωνιστική τιμωρίας), Κρέσπο, Βαρέλα, Αζεβέδο στην άμυνα. οι Μαουρίσιο, Σάχοβ (ή Κάνιας), Πέλκας στη μεσαία γραμμή, οι Μακ και Λημνιός στα άκρα και ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται ακόμη οι: Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μέχρι στιγμής 23 γκολ σε οκτώ ματς Κυπέλλου και αυτά σημείωσαν οι:

Σάχοβ και Πρίγιοβιτς από 5 και οι Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ και Μάτος από 2. Τέλος, σκόραραν ακόμη οι: Μακ, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Κάνιας, Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ