ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό και θετικά μηνύματα από τρείς στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό και θετικά μηνύματα από τρείς στον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής (1/10) και έδωσαν νεο ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης (4/10). Θεραπεία για Κάμπος και Λημνιό, ανεβάζει ρυθμούς ο Λεβέκ.

Με την ομάδα χωρισμένη σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής (1/10). Όσοι ήταν βασικοί στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο στην φυσική κατάσταση, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Ο Τζάλμα Κάμπος και ο Δημήτρης Λημνιός ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ενώ ο Ντοριάν Λεβέκ έκανε πρόγραμμα επανένταξης σε υψηλούς ρυθμούς

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, με τους τραυματίες όμως να συνεχίζουν την δουλειά προκειμένου να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (04.10) στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ