ΠΑΟΚ

Διατήρησε το αήττητο σε πρεμιέρες ομίλων ο ΠΑΟΚ

Διατήρησε το αήττητο σε πρεμιέρες ομίλων ο ΠΑΟΚ
Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ "κόλλησε" στο μηδέν με την Γκαμπάλα παραμένοντας αλώβητος στις πρεμιέρες του στη φάση των ομίλων του Europa League. Διαβάστε όμως από πότε έχει να κερδίσει εκτός έδρας (VIDEOS).

Το 0-0 με την Γκαμπάλα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν διατήρησε τον ΠΑΟΚ αήττητο, σε αγώνες στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το 0-0 με την Γκαμπάλα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν διατήρησε τον ΠΑΟΚ αήττητο, σε αγώνες στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν χάσει καμία φορά στο εναρκτήριο παιχνίδι τους, στις πέντε συνολικά σεζόν που έχουν συμμετάσχει σε όμιλο του Europa League.

Μετρούν τρεις ισοπαλίες (με τη χθεσινή) και δύο νίκες. Να σημειωθεί ότι τα δύο ματς ήταν εκτός έδρας και τα τρία εντός. Στην Τούμπα πήρε τις δύο νίκες του ο ΠΑΟΚ σε πρεμιέρα ομίλων Europa League.

Ας θυμηθούμε συγκεκριμένα τα αποτελέσματα:

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1 (2010-11)

ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0 (2011-2012)

ΠΑΟΚ - Σαχτιόρ Καραγκάντι 2-1 (2013-14)

ΠΑΟΚ - Ντινάμο Μινσκ 6-1 (2014-15)

Γκαμπάλα - ΠΑΟΚ 0-0 (2015-16)

Ευρωπαϊκό διπλό αγνοείται από τον Νοέμβριο του 2014

Από τις 27 Νοεμβρίου του 2014 έχει να κερδίσει εκτός έδρας σε αγώνα για το Europa League ο ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το φετινό σερί του, μακριά από τα "διπλά" στη διοργάνωση, με τη "λευκή" ισοπαλία στην έδρα της Γκαμπάλα.Ο "Δικέφαλος" είχε φύγει από το εξωτερικό με νίκη για τελευταία φορά επί της Ντιναμό Μινσκ, στην "Μπορίσοφ Αρένα".

Ηταν ο αγώνας για την 5η αγωνιστική των ομίλων της περσινής σεζόν και ο ΠΑΟΚ είχε "αποδράσει" από την παγωμένη Λευκορωσία με δύο γκολ του Κλάους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Από τότε, και για την ακρίβεια στις αναμετρήσεις των προκριματικών της φετινής σεζόν (μιας και πέρσι δεν αγωνίστηκε ξανά στην Ευρώπη έπειτα από εκείνο το ματς), η ομάδα του Τούντορ μετράει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. ξεκίνησε με ήττα από τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, όμως απέσπασε ισοπαλίες πρόκρισης από Σπάρτακ Τρνάβα στη Σλοβακία και Μπρόντμπι στη Δανία. Στο χθεσινό παιχνίδια, έμεινε ξανά χωρίς "διπλό", φτάνοντας τους τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.

Συνοπτικά τα ματς που αγνοεί ο ΠΑΟΚ το "διπλό" στην Ευρώπη:

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ 2-1

Σπάρτακ Τρνάβα-ΠΑΟΚ 1-1

Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ 1-1

Γκαμπάλα-ΠΑΟΚ 0-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ