ΠΑΟΚ

Δημιουργούν πίεση για να τους αφυπνίσουν Άρνεσεν και Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Δημιουργούν πίεση για να τους αφυπνίσουν Άρνεσεν και Τούντορ στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιχείρηση ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ. Γιατί ο Τούντορ έκανε τις δηλώσεις περί ποιότητας παικτών και γιατί από την ΠΑΕ επισημαίνουν "το κεφάλι του Κροάτη δεν παίζεται Νοέμβριο μήνα". (VIDEO)

Δεν άφησαν τον χρόνο να πάει χαμένος ο Ίγκορ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν. Λίγες ώρες μετά τη ήττα σοκ (μετον τρόπο που ήρθε) από τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας άρχισαν μία προσπάθεια να ανασυνταχθεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας. Οι δύο άνδρες είχαν τετ-α-τετ με παίκτες και έκαναν, σε ορισμένους και παρατηρήσεις σε ήπιους τόνους για πράγματα τα οποία κάνουν λάθος.

Ο Κροάτης τεχνικός, μάλιστα, θέλησε να περάσει το μήνυμα προς όλους ότι υπολογίζονται και πώς οι επιλογές του μπορεί να αλλάζουν με βάση την εικόνα που βγάζουν οι παίκτες στις ευκαιρίες που τους δίνονται. Διευκρίνιζε ακόμη ότι οι δηλώσεις που έκανε χθες δεν είχαν σκοπό να θίξουν την αξία ορισμένων ως παίκτες, αλλά να τους "ξυπνήσει" τον εγωισμό, ειδικά σε όσους είναι επιφορτισμένοι με το κομμάτι του σκοραρίσματος, προκειμένου να βελτιώσουν τις απαιτήσεις του.

Με απλά λόγια το μήνυμα που ήθελε να βγάλει στη συνέντευξη Τύπου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ήταν: "Αν οι παίκτες που έχουμε δεν βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο, θα χρειαστούμε άλλους παίκτες"κι αυτό με στόχο να δημιουργηθεί πίεση στο εσωτερικό της ομάδας που θα οδηγήσει σε αφύπνιση.

"Το κεφάλι του Τούντορ δεν παίζεται Νοέμβριο μήνα"

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με... χαμόγελα δημοσίευμα περί κρίσης του μέλλοντος του Τούντορ. Ξεκαθάριζαν όμως: "Πίεση υπάρχει για επίτευξη στόχων και για συνεχή βελτίωση. Οριστική κρίση Οκτώβριο ή Νοέμβριο μην περιμένετε με την υπάρχουσα διοικητική δομή και τον ενεργό ρόλο του Άρνεσεν".

Αυτό που ιδιαίτερα τους ενόχλησε ήταν πώς "δεν γίνεται από ματς σε ματς να υπάρχουν τόσο μεγάλες μεταπτώσεις στην κριτική", προσθέτοντας: "Η ομάδα που έχασε χθες, κέρδισε λίγες μέρες πριν τον Παναθηναϊκό και αποθεώθηκε. Λάθη διορθώνονται, άλλα επαναλαμβάνονται και πρέπει να διορθωθούν, όμως καμιά καταστροφή δεν ήρθε...".

Ο στόχος για όλους είναι η πρόοδος, ωστόσο, ξέρουν από την πρώτη στιγμή που άρχισε η σεζόν ότι μέχρι αυτή να επιτευχθεί σε σταθερή βάση θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ