ΠΑΟΚ

Δέσμευση Τσίπρα για νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ ανακοίνωσε ότι προχωρά άμεσα η νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει το δρόμο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Το ευχάριστο νέο που προανήγγειλε για τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γηπεδικό θέμα του δικεφάλου του Βορρά τονίζοντας πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Για την ακρίβεια επεσήμανε πως η νομοθετική ρύθμιση που αφορά το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα, το οποίο είναι δίπλα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και είναι σε άμεση συνάρτηση με το πλάνο που έχει εκπονηθεί, θα προχωρήσει άμεσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του: " Τήρησα τις δεσμεύσεις μου για το μετρό, για τον ΟΑΣΘ, γι την επιστροφή των ελεύθερων χώρων στο λαό της Θεσσαλονίκης. Και συνεχίζουμε, σήμερα είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες μέρες, το χώρο του στρατοπέδου στην Άνω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών που αξίζει τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στη πόλη της Θεσσαλονίκης".

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ ΣΤΟ NEWS247.GR.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ