ΠΑΟΚ

Δερμιτζάκης: "Είχαμε ψυχή και καρδιά"

Δερμιτζάκης: "Είχαμε ψυχή και καρδιά"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Μουσλίμοβιτς που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ κοουτσάρισε άριστα την ομάδα, δίνοντας λύσεις και με τις αλλαγές που έκανε.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι αήττητος στις τέσσερις ευρωπαικές αναμετρήσεις όπου κοουτσάρισε τον ΠΑΟΚ ενώ με την ομάδα πέτυχε μία σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Την δεύτερη για τον ΠΑΟΚ σε ομίλους την τελευταία πενταετία. Ο Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα δηλωσε μετά την λήξη του αγώνα: "Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που δούλέψαν πάρα πολύ για να πετύχουμε αυτό τον στόχο που ηταν η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν την μερίδα του λέοντος.

Πραγματικά δούλεψαν πάρα πολύ, αλλά θα έλεγα πως ηταν πάρα πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Με τον δικό τους τρόπο πέτυχαν αυτό τον στόχο. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον κόσμο που πραγματικά και σε αυτό το μάτς ηταν συγκλονιστικός.

Θεωρω ότι η πρόκριση ηταν δίκαιη. Κάναμε μία σειρά αγώνων με πολύ καλή απόδοση, τόσο με τον Αγιαξ όσο και με την Φενέρ, Πιστεύω ότι δικαιώθήκαμε και πετυχαμε τον στόχο που είχαμε θεσει ως ομάδα, να προκριθούμε στους ομίλους.

Ηρθαμε στην Κωνσταντινούπολη για να πετύχουμε γκόλ. Γιατί θεωρώ ότι αυτό το γκολ θα μας εδινε την πρόκριση. Και αυτό έγινε. Ξέραμε την πίεση του αντιπάλου στην αρχή του αγώνα. Το διαχειριστήκακε πολύ καλά ενώ υπήρχαν και οι προυποθέσεις για γκόλ.

Στο δευτερο ημίχρονο εμφανίσαμε ορισμένα αρνητικά στοιχεία που είναι κατι που μας προβληματίζει και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Η Φενέρ μας πίεσε και πέτυχε το γκόλ και είχε τις προυποθέσεις για κάτι καλό. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να μην πάει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί το μάτς ηταν ρωσικη ρουλέτα.

Εμείς το θέλαμε περισσότερο και το πετύχαμε. Οι αλλαγές θα έλεγα ότι η πρώτη αλλαγή του Μπουσαϊντί ηταν γιατί έπαιζε με κάρτα γιατί φοβηθήκαμε μήπως αποβληθεί. Οι άλλες δύο αλλαγές ηταν λόγω τραυματισμού. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν τα μέγιστα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι για εμάς, από τωρα είναι παρελθόν. Την Κυριακή ξεκινάμε ένα γολγοθά, το πρωτάθλημα στην χώρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε, να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα"
.

Συγχαρητηρια για την πρόκριση. Σας αρέσει η λέξη διαχείριση, πως θα διαχειριστείτε την ομάδα για το πρωτάθλημα; "Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο κομμάτι για όλες τις ομάδες. Η ομάδα μας έχει ισορροπίες για να τα καταφέρει”.

Είπε ακόμη για τις ευκαιρίες και το γκόλ:
"Αυτό που προσπαθεί να παίξει η ομάδα είναι ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρώτα θα το ευχαριστιόμαστε εμείς και ύστερα ο κόσμος. Πρέπει μέσα από το ελκυστικό παιχνίδι να κερδίζουμε, ανάλογα με τον αντίπαλο" .

Ανασανει ο ΠΑΟΚ με την πρόκριση; "Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη πρόκριση γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τον Αγιαξ. Θα έλεγα ότι μπορούσαμε στο διπλό αυτό παιχνίδι να τελειώσουμε την πρόκριση στην Τούμπα, αλλά δεν μπορέσαμε.

Στις ομάδες δεν μετράνε η ιστορία ή το πάθος ή το οικονομικό. Μετράει η ψυχή και η καρδιά. Και θεωρώ ότι στον ΠΑΟΚ αυτά τα στοιχεία τα έχουμε όλοι. Εμείς, εσείς, ο κόσμος. Και αυτό είναι σημαντικό και πρέπει να το κρατήσουμε, γιατί είναι κάτι που μας εκφράζει"
.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ