ΠΑΟΚ

Δεν συζητά ανταλλαγή του Ζαμπά ο ΠΑΟΚ

Δεν συζητά ανταλλαγή του Ζαμπά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε και τις δύο προτάσεις δανεισμού που έφερε η πλευρά του Λέο Ζαμπά από ομάδες της Βραζιλίας και δεν ασχολείται με τα σενάρια που προέκυψαν για ανταλλαγή του με τον ΦερνάντοΠατσέκο της Φλουμινένσε.

Μετά την απόρριψη από τον ΠΑΟΚ της πρότασης που έφερε ο εκπρόσωπος του Λέο Ζαμπά για δανεισμό του νεαρού Βραζιλιάνου στην Φλουμινένσε στην Βραζιλία προέκυψαν νέα σενάρια που αφορούν στην «Φλου» και τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Και αυτά μιλούν για ανταλλαγή του Ζαμπά με τον Περουβιανό εξτρέμ Φερνάντο Πατσέκο.

Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται διαθέσιμος να ζητήσει ούτε και αυτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσει δηλαδή τον Ζαμπά για να πάρει τον 21χρονο Περουβιανό.

Στην Τούμπα δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν με δανεισμό τον ποδοσφαιριστή αρκεί οι ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν να καλύψουν και το συμβόλαιο του. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει από τις προτάσεις που έχει παρουσιάσει η πλευρά του Ζαμπά. Και αυτές είναι σύμφωνα με πληροφορίες δύο αφού εκτός από την Φλουμινένσε ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλη ομάδα της Βραζιλίας, πιθανότατα την Σάο Πάολο , που ωστόσο δεν διαφέρουν μεταξύ στο ποσοστό που θέλουν να αναλάβουν από τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη.

Με την στάση του ο ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα επιστρέφει…την μπάλα στην πλευρά του Λέο Ζαμπά. Και αυτό διότι ο παίκτης είναι που..καίγεται να πάει σε ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής και ο Δικέφαλος του στέλνει το μήνυμα ότι για να δώσει το ΟΚ θα πρέπει να φέρει μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα οικονομικά για τους ασπρόμαυρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ