ΠΑΟΚ

Δεν πάει Τούμπα για προπόνηση η Τσέλσι

Chelsea's Olivier Giroud lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Olivier Giroud lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Οι Άγγλοι δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ την παραμονή του αγώνα της Πέμπτης και η συνέντευξη του Μαουρίσιο Σάρι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα του Λονδίνου.

Την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Τσέλσι χωρίς τους Αζάρ και Πέδρο και μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου δεν θα προπονηθεί στην Τούμπα όπως συνηθίζεται αλλά θα κάνει ένα χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο Λώλα στη Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του όπως κάνει από την αρχή της σεζόν έτσι και φέτος θα προπονήσει την Τετάρτη το πρωί στην Τούμπα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.

“Το ταξίδι στους ομίλους του Europa League ξεκινάει την Πέμπτη (20.09) για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην ήδη sold out Τούμπα την Τσέλσι και θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Η αντίστοιχη συνέντευξη της Τσέλσι θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt, ενώ στις 17:15 η αγγλική ομάδα θα προπονηθεί στις στο Αθλητικό Κέντρο Λώλα στη Σουρωτή (ανοικτή για τα πρώτα 15’)” αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ