ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πάει στα Κατεχόμενα ο ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δημοσιεύματα στην Κύπρο ανέφεραν ότι η Ακαδημία του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα γίνει στα κατεχόμενα, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει. Ο "δικέφαλος του Βορρά" έλαβε πρόσκληση απλά για την παρακολούθηση του τουρνουά.

Σε κυπριακή ιστοσελίδα γράφτηκε πως ΠΑΟΚ, Άρης και Ξάνθη έχουν λάβει προσκλήσεις για ένα τουρνουά αφρικανικών ομάδων που θα γίνει στη Κερύνεια.

Όχι μόνο δεν θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά με ομάδες από την Αφρική αλλά ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, παρά τα όσα γράφτηκαν στην Κύπρο.

Στην ίδια ιστοσελίδα μίλησε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υπεύθυνος των Ακαδημιών του Δικέφαλου ξεκαθαρίζοντας ότι η πρόσκληση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, αφορά μόνο στην παρακολούθηση του συγκεκριμένου τουρνουά και όχι τη συμμετοχής του ΠΑΟΚ.

"Έχει έρθει μια πρόσκληση για κάποιες Αφρικανικές ομάδες, όχι για να πάρουν μέρος οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλά αν θέλουμε να στείλουμε σκάουτερ.

Μας είπαν αν και εφόσον θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε το τουρνουά θα μένουμε στην ελεύθερη Κύπρο. Το χαρτί έγραφε για παρακολούθηση μόνο Αφρικανικών ομάδων.

Στην αιτιολόγηση για πιο λόγο το κάνουν στα κατεχόμενα είναι ότι οι Αφρικανοί λόγω Σένγκεν δεν μπορούν να το διοργανώσουν στην ελεύθερη περιοχή ή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά", ανέφερε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος στην ιστοσελίδα 24sports.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ