ΠΑΟΚ

Δεν πάει Λεωφόρο ο Κάμπος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ, Τζάλμα Κάμπος, θα προφυλαχθεί με φόντο τις δυο τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν με Πλατανιά και ΑΕΚ.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Τζάλμα Κάμπος, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης επιβεβαίωσαν το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ο Ανγκολέζος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, που μετά από καιρό ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Μέρος του προγράμματος που ακολουθούν οι τερματοφύλακες είναι και η προπόνηση σε συνθήκες αγώνα, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να παρουσιάζει τη χρήση το "rpo deflect", σχολιάζοντας:

"Στην καθημερινότητά τους πλέον μπήκε κι ένα καινούριο… παιχνίδι με στόχο ν’ ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας και κατ’ επέκταση το βαθμό ετοιμότητας. Τo Pro Deflect στοχεύει να βοηθήσει έναν τερματοφύλακα να μπορεί ν’ αντιδράσει καλύτερα και πιο γρήγορα σε καταστάσεις που η μπάλα μέσα στην περιοχή χτυπά σε κάποιο σώμα κι αλλάζει πορεία".

Photo Credits: Eurokinissi

Πατήστε εδώ και δείτε το βίντεο από την προπόνηση

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ