ΠΑΟΚ

Δεν άντεξαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, 0-5 η Σπάρτα Πράγας

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Βαριά ήττα για την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα για την φάση των "32" του UEFA Women's Champions League, καθώς υπέστη βαριά ήττα από τη Σπάρτα Πράγας (0-5).

Στην ανωτερότητα της Σπάρτα Πράγας υποτάχθηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των "32" του UEFA Women's Champions League ηττήθηκε στην Τούμπα με 5-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά δέχθηκε νωρίς το πρώτο γκολ. Μόλις στο 12' η Πελετίδου δεν κατάφερε να διώξει και η Μαρτίνκοβα έκανε το 0-1. Στο 40' η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι και στο 45’ έγινε το 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η Μαρτίνκοβα με κεφαλιά έκανε το 0-2.

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ, με την είσοδο και της Παντελιάδου, είχε ορισμένες ευκαιρίες στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως η Σπάρτα ήταν αυτή που έκανε στο 61' το 3-0 με την Χαλίνεν. Στο 84' η Πελετίδου έκανε κακή εκτίμηση και η Κλαντρούβσκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό σκορ (0-5) διαμορφώθηκε με το χατ-τρικ της Μαρτίνκοβα στο 86'.

ΠΑΟΚ:Πελετίδου, Παλαμά, Κακαμπούκη, Πατερνά (46' Δ. Γιάννου), Αδαμάκη, Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Ντιμιτρίγιεβιτς (74' Ε. Γιάννου), Μπράμε (46' Παντελιάδου), Γκάτσου.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ:Ντόρσεϊ, Οντεναλόβα, Στρομ, Μπερτολόβα, Ραμπέν, Χαλίνεν, Στάσκοβα (69' Κολάντερ), Βιστέτζνοβα, Μόκοβα (78' Κλαντρούμπσκα), Μαρτίνκοβα, Νεποκοζόβα (88' Μπούζκοβα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ