ΠΑΟΚ

"Δέκα γήπεδα και ξενοδοχειακή μονάδα"

"Δέκα γήπεδα και ξενοδοχειακή μονάδα"

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε με λεπτομέρειες για τον ανοιχτό διαγωνισμό παραχώρησης της έκτασης στη οποία θα ανεγερθεί το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον ανοιχτό διαγωνισμό παραχώρησης της έκτασης στη οποία θα δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το θέμα:
" Γράφουμε με τους δικηγόρους την απόφαση και αύριο θα πάει στη περιφέρεια".

Για την πιθανότητα να υπάρξουν ενστάσεις από την περιφέρεια:
"Κάναμε αρκετές συζητήσεις και οι νομικοί μας, μας συμβούλεψαν για το τι πρέπει να κάνουμε. Αφαιρέσαμε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αντίδραση και δε νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Για τον παραπάνω λόγο αφήσαμε το κολυμβητήριο εκτός".

Για το τι πρόκειται να χτιστεί:
"Ξέρουμε ότι θα γίνουν περίπου δέκα γήπεδα και μια μονάδα, ξενοδοχειακή. Δεν υπάρχει η γεωθερμία στο συμβόλαιο. Στο κολυμβητήριο σίγουρα θα πάει η γεωθερμία γιατί είναι μονάδα του Δήμου Θέρμης".

Για το άμα πρόκειται να βάλει επιπλέον λεφτά ο δήμος Θέρμης:
"Επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο για να μη δημιουργήσουμε κανέναν πρόβλημα στη διαφάνεια της διαχείρισης. Γνωρίζουμε το κόστος της κατασκευής παρόλο που στην ελεύθερη αγορά είναι καθορισμένο θα εξαρτηθεί από την έκταση που θα δώσουν οι ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες. Θεωρώ πως θα χρειαστεί να βάλουμε χρήματα".

Για τις διαφωνίες με τους Ιγνατιάδη και Τριανταφυλλίδη:
"Είναι σεβαστή η άποψη του κάθε δημοτικού συμβούλου έστω και αν διαφωνούμε με αυτή. Δε μου άρεσε η επίθεση που υπήρξε από τον τύπο προς αυτούς. Πρέπει η κάθε άποψη να εκφράζεται υπεύθυνα και ελεύθερα. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία και η πλειοψηφία πρέπει καθορίζει τις αποφάσεις. Πρέπει να διαφυλάξουμε το δικαίωμα του καθενός να λέει την γνώμη του".

Για το πόσο γρήγορα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες:
"Αν έχουμε γρήγορη απόφαση της περιφέρειας εμείς θα ξεκινήσουμε αμέσως έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αρχίσουν να ετοιμάζονται".

Για το πόσο πιθανό είναι να κερδίσει τον διαγωνισμό ο Ιβάν Σαββίδης:
" Είναι ζήτημα διαγωνισμού και δεν είναι βέβαιο ότι θα το πάρει ο κύριος Σαββίδης. Βέβαια επενδυτές στη πόλη μας δεν υπάρχουν που να μπορούν να επενδύσουν σε μια τέτοια περιοχή οπότε πιθανότατα θα κερδίσει τον διαγωνισμό ο κύριος Σαββίδης. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως στη περιοχή μπορεί να γίνουν μόνο αθλητικές κατασκευές και ένα ξενοδοχείο".

Για το όραμα που υπάρχει:
"Θέλουμε να κάνουμε έναν χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Υπάρχει ακόμα μια πρόταση στην περιοχή της Θέρμης για ένα ιδιωτικό κλειστό γήπεδο. Γενικότερα θέλουμε η περιοχή μας να είναι μια αθλητική "κυψέλη"."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ